چچ

توضیحات اختصاصی جشنواره کارآمید

برگزاری جشنواره¬های کارآفرینی و کسب و کار، تلاشی در راستای ایجاد انگیزه، اغناء روحیه کارآفرینانه و اطلاع از یافته¬های جدید در حوزه¬های مختلف کارآفرینی است. علاوه بر آن برگزاری جشنواره¬ها، به تجمیع و انتقال تجربیات، برقراری ارتباط مستقیم و رو در روی کارآفرینان و ایجاد زمینه برای فعالیت¬های کارآفرینی کمک شایانی می¬نماید. از طرفی شناسایی و حمایت از کارآفرینان اجتماعی به نوعی قدمهای موثری در رفع مشکلات و معضلات اجتماع برداشته و آنان را به سمت اشتغال سوق میدهد. صندوق کارآفرینی امید نیز مبتنی بر مأموریت سازمانی تلاش دارد، در این جریان سهمی داشته و نسبت به ایجاد بستری رقابتی برای انتخاب برترین فعالان این حوزه اقدام نماید.

تعریف کارآفرین اجتماعی

کارآفرینی اجتماعی فرآیند دنبال کردن راه حل¬های خلاقانه برای حل مسائل اجتماعی است. به طور ویژه، کارآفرینان اجتماعی، ماموریتی برای خلق و نگهداری ارزش¬های اجتماعی در خود احساس می¬کنند و خروجی کار آنها منجر به گره گشایی از یک معضل اجتماعی خواهد شد.

کارآفرینان در تعریف رایج و سنتی دنیای کسب و کار، عملکرد خود را در خلق سود و بازگشت آن اندازه گیری می کنند، ولی کارآفرینان اجتماعی علاوه بر این، اثرگذاری مثبت در جامعه را نیز مد نظر دارند. کارآفرینی اجتماعی اغلب اهداف گسترده در زمینه¬های اجتماعی، محیط زیستی و فرهنگی دنبال می¬کند و به دنبال حل یک معضل اجتماعی است و بطور معمول با بخش داوطلبانه و غیرانتفاعی در ارتباط و همکاری است. در حال حاضر تعداد زیادی سازمان در دنیا فعالیت دارند، که به آنها بنگاههای اجتماعی می¬گویند. یک بنگاه اجتماعی مثل هر کسب و کار دیگری نسبت به عرضه کالا و خدمات به بازار اقدام و سود به دست می¬آورد. چیزی که باعث می¬شود، یک کسب و کاری با رویکرد انسانی باشد. نحوه استفاده از آن سود بوده و از آن سود برای انجام مأموریت¬های اجتماعی استفاده می¬کنند. بنگاههای اجتماعی برای افزایش ثروت سهام¬داران خود فعالیت نمی¬کنند، بلکه برای افزایش برابری اجتماعی و بهبود شرایط زندگی افراد جامعه فعالیت می¬کنند. سود حاصله مجددأ در کسب و کار سرمایه¬گذاری می¬شود یا برای به واقعیت رساندن اهداف اجتماعی بکار میرود. مثل:

- اشتغالزایی

- مشارکت در اجتماع

- نیازهای فرهنگی

- مراقبت از سلامتی

- حفظ محیط زیست

آدرس کوتاه شده: