جمعه, ۳۱ تیر ۱۴۰۱ ۱۵:۲۵ ۶۲۹
طبقه بندی: جشنواره منتخب صبا
چچ

جلسه نشست خبری جشنواره منتخب صبا در صندوق کارآفرینی امید

جلسه نشست خبری جشنواره منتخب صبا در صندوق کارآفرینی امید

جلسه نشست خبری جشنواره منتخب صبا در صندوق کارآفرینی امید

نشست جشنواره منتخب صبا با حضور نعمت اله رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، شیرازی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک، دهقان سخنگو و دبیر انجمن طراحان لباس و پارچه، نبیونی معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، صوفی نماینده پارک صنایع فرهنگی در جشنواره صبا، دبیر جشنواره صبا و جمعی از اصحاب رسانه در ستاد صندوق کارآفرینی امید برگزار شد.

رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه و بیان گوشه ای از فعالیت های صندوق گفت: مهمترین وظیفه صندوق حمایت از کسب و کارهای خانگی خرد و کوچک در فعالیت های گوناگون با اولویت خوشه ها و زنجیره ها در مناطق محروم و روستایی می باشد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: بخش طراحی لباس میبایست همه جوانب جذابیت، توجه به پوشش و فرهنگ ایرانی- اسلامی را در خود جای دهد.

وی در ادامه افزود: با توجه به عملکرد مناسب صندوق کارآفرینی امید طی سال های قبل، ذکر کردند که با پیشنهاد دولت سیزدهم، صندوق کارآفرینی امید به صندوق پیشرفت و عدالت ایران تغییر نام خواهد یافت و فعالیت‌های صندوق بسیار گسترده‌تر از شرایط فعلی خواهد شد.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید ضمن بیان حمایت از کسب و کارهای حوزه پوشاک گفت: جشنواره صبا نیز در چارچوب الگوی اسلامی ایرانی و متناسب با فرهنگ اسلامی برگزار می شود و داوران این جشنواره باید تجارب تلفیق دانشگاه و صنعت را در نظر داشته باشند.

ایشان در پایان افزود: باید طرح‌های ارائه شده می بایست قابلیت تجاری سازی و تولید انبوه را داشته باشند و صندوق نیز از باب انجام مسئولیت اجتماعی طرح هایی را که مورد تایید قرار گیرد حمایت خواهد کرد تا با برنامه ریزی مناسب و توجه به زنجیره تامین، طراحی محصولات باکیفیت و استاندار منجربه تولید شود.

دهقان دبیر انجمن طراحان لباس و پارچه در این نشست گفت: طراحی لباس و پارچه با توجه به سهم بالا در زنجیره ارزش پوشاک و استانداردها، بسیار معتبر و دارای کارکردهایی است. دهقان اضافه‌کرد: طراحی ۲۵ درصد در زنجیره پوشاک سهم دارد، در صورتی که از طراحی حمایت شود پوشاک می‌تواند به جبران خسارت اقتصاد تک‌ محصولی بپردازد و در همین زمینه باید از ظرفیت های بومی و محلی در طراحی مد و لباس بهره برد.

وی افزود: انجمن طراحان لباس و پارچه با ارائه آموزش‌های لازم، نقطه اتصال طراحان به تولید فعال است.

صفایی دبیر جشنواره مد و لباس صبا اظهار داشت: این جشنواره رویدادی فراگیر در حوزه هنر- صنعت مُد و لباس است که در راستای تحقق مفاد ماده (۳) قانون ساماندهی مد و لباس کشور مصوب ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی با هدف احیای فرهنگ بومی و سنتی مناطق مختلف کشور فراخوان شد.

وی افزود: این جشنواره در سه بخش طراحی لباس اجتماعی، پارچه و آرایه‌های تزیینی برگزار می‌شود.

دبیر جشنواره در ادامه‌ عنوان داشت: برگزاری جشنواره‌های مد و لباس تلفیقی، تلاشی در راستای ایجاد انگیزه، اغناء روحیه طراحان، دانش آموختگان و اطلاع از یافته های جدید در حوزه‌های مختلف مد و لباس است که برگزاری این جشنواره‌ها، به تجمیع و انتقال تجربیات، برقراری ارتباط مستقیم و رو در روی کارآفرینان و ایجاد زمینه برای فعالیت‌های خلاقانه کمک شایانی می‌کند.

آدرس کوتاه شده: