برگزاری کمیسیون پژوهشی شورای هماهنگی بانکهای کشور به میزبانی صندوق کارآفرینی امید
هفدهمین کمیسیون پژوهشی شورای هماهنگی بانکهای کشور با حضور مدیران پژوهشی سیزده بانک به میزبانی صندوق کارآفرینی امید برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، رضا یوسفیان معاون توسعه کسب وکار صندوق در این جلسه با اشاره به رویکرد پژوهش محور در ارائه تسهیلات به صاحبان کسب و کار گفت: میان بودجه اختصاصی به بخش پژوهش و رونق اقتصادی ارتباط موثری وجود دارد، به این معنا که تحقیق و پژوهش لازمه پیشبرد اهداف اقتصادی طرح های کسب و کار محسوب می شود.
یوسفیان اظهار داشت: برای رسیدن به نتایج مطلوب در کسب و کار باید به پژوهش کاربردی توجه کرد و عملی کردن این تحقیقات حائز اهمیت است.
او با اشاره تلاش های مدیریت نوآوری و پیشرفت دانش بنیان صندوق کارآفرینی امید افزود: صندوق به عنوان عضوی از شبکه بانکی کشور در تلاش است تا پژوهش های دانش محور در طرح های کسب و کار را پیاده سازی کند و ایفاگر نقش مطلوبی در کمیسیون پژوهش بانک ها باشد.
فقیهیان دبیر کمیسیون هماهنگی پژوهشی بانکهای کشور نیز در این جلسه به موضوعات پیشنهادی جلسات کارشناسی در سال 1402 پرداخت و بر انجام پژوهش های مشترک در حوزه ریال دیجیتال، آینده پژوهی صنعت بانکداری و اهمیت به افزایش رضایتمندی کارکنان بانکها تاکید کرد.
همچنین شاهرخی و زحمتیان، دو عضو شورای هماهنگی بانکها در این جلسه، گزارشی از میزان تسهیلات پرداختی بانکها در سال گذشته ارائه کردند.
وحید غروی مدیر نوآوری و پیشرفت دانش بنیان صندوق کارآفرینی امید هم در این جلسه گفت: تدوین سند جامع مالی خرد در کشور با هم افزایی شبکه پژوهشی بانکها به سرانجام می رسد و صندوق کارآفرینی امید تدوین این سند را جزو مهمترین برنامه های خود دارد.
جلسات کمیسیون پژوهش بانک ها به صورت ماهانه با هدف دست یابی به زمینههای همکاری مشترک بین بانکها برگزار میشود. این جلسات با حضور بانک های ملی، مسکن، ملت، سپه، صادرات، کشاورزی، تجارت، رفاه کارگران، صنعت و معدن، توسعه تعاون، پست بانک، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق کارآفرینی امید تشکیل میشود.
انتهای پیام/