سه شنبه, ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ ۰۵:۲۹ ۷۳۵
طبقه بندی: اخبار ادارات شهرستان ها
چچ

درب صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد به روی همه دستگاه‌های اجرایی و اصناف باز است

صندوق کارآفرینی امید برای رونق و بهبود فضای کسب و کار در کهگیلویه و بویراحمد تلاش های گسترده ای را انجام داده تا بتواند در کاهش نرخ بیکاری در این استان نقش مفیدی داشته باشد. پرداخت وام های بانکی از کارکردهای اصلی این صندوق است و میزان وام های پرداختی صندوق در فعالیت دولت سیزدهم نسبت به سال های گذشته چندین برابر شده است.

درب صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد به روی همه دستگاه‌های اجرایی و اصناف باز است

به گزارش روابط عمومی صندوق کارافرینی امید همت اله ناصری به برخی از اقدامات صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد در یک سال گذشته پرداخت. ناصری در ادامه به تفاهم‌نامه‌های صندوق کارافرینی امید با دستگاه‌های استانی اشاره کرد و گفت: برای ساماندهی به این وضعیت با دهیاران شهرستان بویراحمد، تفاهم‌نامه‌هایی انعقاد کردیم که طی آن، فرد روستایی مطالبه‌اش را به دهیار انتقال می‌دهد و دهیار نیز آن را به ما می‌رساند و ما به آن فرد تسهیلات می‌دهیم.

وی تصریح کرد: ما در همین استان صنف داریم که به خاطر 50 میلیون تومان تعطیل می‌شود. اما ما می‌خواهیم اصناف تفاهم‌نامه ببندد تا نگذاریم این صنف تعطیل شود.

وی اظهار داشت: ما به اصناف استان نیز گفتیم اگر می‌خواهید صنف شما از تسهیلات ارزان قیمت برخوردار شود ما یک و نیم برابر آورده شما، تسهیلات می‌دهیم. به عنوان مثال یکی از موضوعات مورد نظر ما، کیفیت نان بود که در جلساتی که با رئیس اتحادیه نانوایی‌ها داشتیم قرار شد بحث نوسازی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: ما مدلی را در نظر گرفتیم که ایراد نانوایی‌ها رفع شود تا کیفیت نان افزایش یابد، اولویت را نیز بر نانوایی‌هایی گذاشتیم که نانوا کارمند نباشد. ناصری یکی از اقدامات صندوق را طرح روستای نوفن عنوان کرد و گفت: در خصوص این طرح رویدادی انجام دادیم و جلساتی را نیز برگزار کردیم؛ حتی هفته گذشته نیز نامه‌ای از معاون اقتصادی وزارت کشور ابلاغ شد که این طرح جدی گرفته شود.

ناصری در ادامه به تسهیلات اشتغالزایی روستایی اشاره کرد و گفت: از سال 1397 وقفه‌ای برای تسهیلات اشتغال روستایی پیش آمده و 20 میلیارد تومان از این تسهیلات مانده بود که در عرض یک ماه این مبلغ را پرداخت و 100 درصد اعتبار تسهیلات اشتغالزایی روستایی را جذب کردیم.

وی با بیان این‌که ایجاد اشتغال و پایداری اشتغال برای ما مهم است، گفت: اگر ما بتوانیم شغلی را با مبلغی کم حفظ کنیم بهتر از این است که با هزینه زیاد یک شغل جدید ایجاد کنیم.

ناصری سپس به طرح‌هایی اشاره کرد که به تعهدات خود عمل نکرده‌اند و گفت: حدود 12 تا 13 طرح است که به دلایل مختلف به تعهدات خود عمل نکرده‌اند که بخشی از آنها به خاطر شرایط تورمی بوده است.

وی سپس گفت: مبلغ این طرح‌ها چیزی بین 13 تا 14 میلیارد تومان است.

وی افزود: هفته گذشته در همین خصوص جلسه‌ای با معاونت پیشگیری از جرم دادگستری داشتیم که در نهایت تصمیم بر این شد که به این افراد مهلتی شش ماه داده شود.

وی گفت: نزدیک به 220 پرونده مشکوک الوصول داشتیم که حالا تعداد آنها به 32 پرونده رسیده است.

اشتغال‌زایی و فعال‌سازی واحدهای نیمه‌تعطیل و غیرفعال یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است و صندوق کارآفرینی امید به عنوان یکی ازمتولیان امر اجرای نهضت احیا فعالیت دارد.

این واحدهای راکد درصورتی‌که فعال شوند شاهد اشتغال‌زایی جمعیت زیادی از جوانان جویای کار خواهیم شد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: موضوعی که امروزه مطرح است احیای واحدهای تولیدی راکد است و اخیرا نیز در راستای همین طرح احیا از کارخانه شهد ناب مادوان بازدید صورت گرفت.

وی ابراز کرد: ۷۱۰ میلیاردریال اعتبار این طرح ها ابلاغ شده است و کار برای احیای آن ها به قوت ادامه خواهد داشت.وی با بیان این‌که هشت طرح از طرف صندوق به تهران معرفی شده است، گفت: قند یاسوج با 40 نفر اشتغالزایی، و مجتمع نان بهارستان با 30 نفر اشتغالزایی را نیز در دستور کار داریم.ناصری عنوان کرد: به پروژه بیمارستان زاگرس نیز ورود کردیم که احتمالا بیش از 200 نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت.

وی افزود: ما به لحاظ این‌که از نظر جمعیت، رتبه 30 ام کشوری را داریم، در پرداخت تسهیلات در رتبه 21 ام کشوری هستیم.

ناصری اظهار داشت: بر اساس سامانه رصد، تعهد به اشتغال صندوق کارآفرینی امید در سال 1402، تعداد 310 اشتغال بوده که تاکنون 96 درصد آن محقق شده است.

وی افزود: مبلغ پرداختی در این خصوص نیز 36 میلیارد و 400 میلیون تومان است.

منبع:
آدرس کوتاه شده: