یکشنبه, ۰۶ آبان ۱۴۰۳ ۰۵:۴۴ ۲۲۸
طبقه بندی: اخبار ادارات شهرستان ها
چچ

با حضور مدیر زیست بوم و مشاور معاون کسب و کار صندوق کارافرینی امید صورت پذیرفت:

بررسی راهکارهای درآمدزایی بیشتر و فناور کردن طرحهای استراتژیک صندوق کارافرینی امید در استان خراسان شمالی

مزایا و معایب اجرای طرح های استراتژیک هر روستا یک محصول، روستای بدون بیکار، صندوق های خرد محلی و روستای نوفن در بازدید از طرح های استان خراسان شمالی مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی راهکارهای درآمدزایی بیشتر و فناور کردن طرحهای استراتژیک صندوق کارافرینی امید در استان خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی صندوق کارافرینی امید، حسنی مدیر زیست بوم در جمع اعضای صندوق های خرد محلی زنان روستای ایور شهرستان گرمه این استان با اشاره به اینکه بیش از 32 هزار صندوق خرد محلی در کشور فعال است گفت: این صندوق ها با بهره گیری از ظرفیت های محلی خود و ایجاد فضایی رقابتی در بین اعضا و در راستای بهبود کسب و کارها و رونق تولیدات روستایی می توانند علاوه بر برندسازی و افزایش تراکنش مالی در روستا و همچنین اشتغالزایی معیشت و سطح رفاهی روستای را افزایش دهند.

اسماعیل پور مشاور معاون توسعه کسب و کار صندوق کارافرینی امید نیز با بررسی راهکارهای افزایش درآمد پایدار با توانمند سازی جامعه محلی از طریق مشارکت جمعی بر لزوم آموزش و ارتقاء سطح مهارتی فردی و همچنین تقویت روحیه مشارکت جمعی بین اعضا تاکید کرد و گفت: صندوق های خرد محلی زنان الگویی موفق جهت ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای بانوان است که می تواند در سبد معیشت خانواده نیز موفق و تاثیرگذار باشد.

رضازاده مدیر صندوق کارافرینی امید خراسان شمالی طرحهای استراتژیک را الگویی مناسب در جهت خودکفایی و ایجاد اشتغال پایدار جهت روستاییان دانست و بر لزوم ایجاد بستری مناسب جهت فناور کردن کردن ارائه خدمات و بازارفروش محصولات روستاییان تاکید کرد.

در بازدید دو روزه از طرحهای روستای درکش شهرستان مانه و سملقان خراسان شمالی به عنوان روستای بدون بیکار ، روستای ملاحسن مانه وسملقان طرح جاروبافی بعنوان هر روستا یک محصول، صندوق های خرد محلی زنان روستای ایور شهرستان گرمه و شیلات روستای گلیان به عنوان روستای نوفن مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت.

منبع:
آدرس کوتاه شده: