یکشنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ۰۷:۵۰ ۱۵۳
طبقه بندی:
  • اخبار ادارات شهرستان ها
  • اخبار سازمان
چچ

تلاش صندوق کارآفرینی امید استان همدان در رفع ناترازی برق با ارائه تسهیلات100 میلیارد ریالی

پروژه نیروگاه خورشیدی واقع در شهرک صنعتی ویان شهرستان کبودرآهنگ استان همدان با ارائه تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در حال احداث است.

تلاش صندوق کارآفرینی امید استان همدان در رفع ناترازی برق با ارائه تسهیلات100 میلیارد ریالی

به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، عسگری مدیر صندوق کارآفرینی امید استان همدان در بازدید این پروژه گفت : یکی از موثرترین راهکارها جهت رفع ناترازی تولید و مصرف برق ،احداث نیروگاه های خورشیدی است که در کمترین زمان ممکن به بهره برداری خواهد رسید.

عسگری اظهار داشت: صندوق برای راه اندازی این طرح 100 میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت اعطا خواهد کرد.

وی افزود: این طرح گامی بزرگ برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به شمار می‌رود و انتظار می رود که نهاد های دیگر در جهت حل مشکلات موجود در مسیر تولید و توسعه، همکاری بیشتری داشته باشند تا اهداف اقتصادی استان با سرعت بیشتری محقق شود.

حمید رضا رهبر متقاضی دریافت تسهیلات نیز، گزارشی از مراحل ساخت این نیروگاه خورشیدی، سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته و اقدامات جامع به‌منظور حفظ محیط زیست ارائه کرد.

به گفته سرمایه گذار ، در ساخت پروژه این نیروگاه، خرید تجهیزات و مواد از سازندگان داخلی و بهره‌مندی حداکثری از توانمندی‌های پیمانکاران ایرانی مدنظر قرار خواهد گرفت این پروژه در دوره احداث حدود 30 شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد و در دوره بهره برداری ۱۲ فرصت شغلی مستقیم ایجاد خواهد کرد و توان تولید یک مگاوات ساعت برق خواهد داشت .

وی خاطر نشان کرد : پیشبرد سریع طرح و تحقق اهداف آن نیازمند همراهی مضاعف نهادهای مالی و تسریع صندوق کارافرینی امید در پرداخت تسهیلات است.

نیروگاه خورشیدی یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های تولید انرژی در جهان محسوب می‌شود که از تابش مستقیم نور خورشید برای تولید برق استفاده می‌کند. این نیروگاه‌ها از صفحات فتوولتائیک یا پنل‌های خورشیدی بهره می‌برند که انرژی خورشیدی را به انرژی الکتریکی تبدیل می‌کنند. با توجه به دسترسی ایران به میانگین تابش بیش از ۴.۵ کیلووات‌ساعت بر مترمربع و برخورداری از مناطق آفتابی گسترده، نیروگاه‌های خورشیدی یک گزینه بسیار مناسب برای تأمین انرژی پایدار و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی هستند

استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر کاهش آلودگی زیست‌محیطی، موجب کاهش هزینه‌های بلندمدت انرژی می‌شود. این فناوری نیازمند تعمیرات و نگهداری کم بوده و عمر مفید آن معمولاً بین ۲۵ تا ۳۰ سال است.

منبع:
آدرس کوتاه شده: