شنبه, ۰۲ تیر ۱۴۰۳ ۰۳:۱۵ ۵۸۲
طبقه بندی: اخبار ادارات شهرستان ها
چچ

بررسی راهکارهای ایجاد و توسعه زنجیره ارزش مزارع آبزی پروری در هرمزگان

نشست بررسی راهکارهای ایجاد و توسعه زنجیره ارزش مزارع آبزی پروری در هرمزگان با حضور مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید، مدیر صندوق هرمزگان، مدیرکل شیلات هرمزگان و با شرکت اساتید و صاحب‌نظران حوزه برنامه‌ریزی و توسعه روستایی و سرمایه گذران در صندوق کارآفرینی امید هرمزگان برگزار شد.

بررسی راهکارهای ایجاد و توسعه زنجیره ارزش مزارع آبزی پروری در هرمزگان

به گزارش روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، در این نشست که راهکارهای اجرایی و حل مسائل و مشکلات توسعه آبزی پروری در استان هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت، محمدصادق حسنی مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید گفت: صنعت آبزی پروری در هرمزگان دارای ظرفیت های مهم و استراتژیک اقتصادی و اشتغالزایی در استان است. این صنعت با وجود مشکلاتی که دارد، ظرفیت بالایی برای توسعه دارد.

وی افزود: سرمایه گذاری در صنعت آبزی‌پروری نه تنها در هرمزگان، بلکه در اغلب کشورهای دارای فرصت‌های آبزی‌پروری، از نرخ سود اقتصادی مناسبی برخوردارست که در سایر بخش‌های کشاورزی کمتر مشاهده می‌شود.

حسنی در ادامه گفت: انتقال دانش جدید آبزی‌پروری به کشور می‌تواند در افزایش میزان بهره‌وری موثر باشد؛ به طوری که بتوان میزان تولید در واحد سطح را با حفظ کیفیت مناسب افزایش و میزان هزینه‌های تولید را کاهش داد در این صورت بهره‌وری افزایش خواهد یافت.

مدیر توسعه کسب و کار صندوق کارآفرینی امید افزود: شرکتهای دانش بنیان با حمایت صندوق کارآفرینی امید می توانند با استفاده از فناوری های نوین، به بهبود تولید و بهره وری در صنعت آبزی پروری کمک کنند. این شرکت ها می توانند در زمینه های مختلف از جمله تولید بچه ماهی، پرورش آبزیان، فرآوری محصولات آبزی و بازاریابی محصولات آبزی فعالیت کنند.

حسنی در پایان گفت: صندوق کارآفرینی امید با تسهیلات سریع و ارزان از سرفصلهای برنامه سالانه مربوط به تکثیر میگو و ماهی می توان به تکثیر، مدیریت افزایش بهره وری در مراکز تکثیر آبزیان ، مدیریت مولدسازی آبزیان ، مدیریت کنترل کمی و کیفی لارو آبزیان حمایت نماید.

منبع:
آدرس کوتاه شده: